І знову «Стоп Хюндай»

І знову «Стоп Хюндай»

До аварій сумнозвісних «Хюндаїв» люди вже потроху починають звикати. Тож перше в цьому році повідомлення, що швидкісний електропотяг «Інтерсіті+» «Львів—Київ» завмер посеред поля за 40 км від столиці, викликало лише серію жартів у стилі чорного гумору.

Повний вперед!

Повний вперед!

Перша жертва Антимайдану. В понеділок увечері в Запоріжжі загинула 70–річна жінка, яка повернулася з Києва, де брала участь в акції прихильників Президента, повідомляє ТСН. Водія автобуса, який привіз її з Антимайдану, жінка попросила зупинити неподалік її будинку.

«Бо давно уже ти увійшла в мої мрії...»

«Бо давно уже ти увійшла в мої мрії...»

Соціологічна група «Рейтинг» провела несподіване дослідження — вивчила, які пісні полюбляють мешканці різних регіонів України. Попри те, що смаки різних прошарків «співочої нації» дуже розбігаються, соціологічні заміри таки визначили пісню, яка сяк–так об’єднує країну, — це «Червона рута» Івасюка.

Що там, за ґратами?

Що там, за ґратами?

Учора представники кількох громадських зоозахисних організацій зібралися біля воріт Київського зоопарку. Серед вимог — створення Громадської ради для контролю за фінансовими справами зоопарку i станом утримання тварин, а також відновлення на посаді начальника відділу птахів Богдана Швайку, звільненого за те, що він у соцмережах розповів правду про поводження з тваринами в голов­ному зоопарку країни.

Собор у вогні

Собор у вогні

Близько 9–ї години ранку задиміло під одним iз куполів Свято–Троїцького собору в Новомосковську Дніпропетровської області, того самого, оспіваного у знаменитому романі Олеся Гончара «Собор». Уже через хвилин 40 пожежники локалізували загоряння. Однак надалі зіштовхнулися з неабиякими труднощами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Нове життя» — менше втрат

«Нове життя» — менше втрат

За останні два роки рівень смертності новонароджених в Україні зменшився. Про це заявила начальник Управління материнства, дитинства та санаторного забезпечення МОЗ України Альона Терещенко. Якщо у 2011 році цей показник становив 9,1 на тисячу щойно народжених немовлят, 2012–го — 8,6, то на кінець минулого року показник малюкових втрат становив 7,9 на тисячу новонароджених.

Обідня перерва

Обідня перерва

Уперше з часів незалежності України в КНУ ім. Шевченка під час сесії завітала комісія з Державної інспекції навчальних закладів. Як пояснили «УМ» у прес–службі інспекції, причиною перевірки стали заяви студентів зі Студентської координаційної ради Майдану, мовляв, викладачі можуть чинити тиск на тих, хто пропустив пари, бо ходив на протестні акції.

Всі статті рубрики