До старту залишилося…

До старту залишилося…

Програма фінансової кооперації з Росією, про яку домовилися український та російський президенти, стартує вже на початку лютого. «Втілення цих домовленостей дасть нам на найближчі роки сотні тисяч робочих місць і гарантії для бюджетів усіх рівнів, — сказав Прем’єр–міністр Микола Азаров.

Ферма із потенціалом для інвестицій

Ферма із потенціалом для інвестицій

Значну частину коштів державного бюджету 2014 року буде використано на підтримку українського села. Їх буде витрачено на підтримку сімейних ферм, дрібнотоварного виробництва та заготівельних кооперативів. Цьогоріч уперше фінансуватимуть будівництво артезіанських свердловин у селах.

Дорога до банку

Дорога до банку

Упродовж минулого року українці принесли до вітчизняних банків «зайвих» 70 млрд. гривень. Саме на таку суму зросли депозитні вклади громадян у банках. У відсотковому співвідношенні маємо зростання на 36%! «У 2010—2013 роках депозитні вклади українців у банках зросли на 205% — тобто більш ніж удвічі.

Завод біля атомної

Завод біля атомної

В Україні збудують комплекс із переробки твердих радіаційних відходів. Новий об’єкт з’явиться на Запорізькій атомній станції, а його головним завдання є поліпшення рівня захисту однієї з найбільших у Європі атомних станцій.

Всі статті рубрики