«Всі ми один одного знаємо»

«Всі ми один одного знаємо»

За попередніми результатами виборів у п’яти проблемних округах, оприлюдненими на сайті Центральної виборчої комісії, в 94–му окрузі з центром в Обухові Київської області за очільника Фастівської райорганізації Партії регіонів, заступника директора ВАТ «Гадячсир» Руслана Бадаєва проголосували 60,12% виборців, за представника Радикальної партії Андрія Лозового — 20,32%.

Стежкою, яку протоптав Шуфрич

Стежкою, яку протоптав Шуфрич

На довиборах до Верховної Ради «не дотягли» по двох черкаських округах — 194 (Черкаси) та 197 (Канів) — явка виборців 43 відсотки. Цього разу переможцями перегонів стали самовисуванець Михайло Поплавський та опозиціонер Леонід Даценко, який торік на виборах до ВР хоч і набрав більшість голосів, але не був визнаний народним депутатом.

Владика Борис Ґудзяк: «Ми хочемо перейти до «території гідності»

Владика Борис Ґудзяк: «Ми хочемо перейти до «території гідності»

Як і в час Помаранчевої революції, владика Борис майже з перших днів приєднався до Майдану. Тільки тоді він був звичайним священиком, нині ж – єпископом Паризької єпархії святого Володимира Великого УГКЦ для греко–католиків Франції, Швейцарії та країн Бенілюксу. Він, як ніхто інший, розуміє переваги європейських цінностей для майбутнього України.

Всі статті рубрики