НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Майданні справи

Майданні справи

Міністерство внутрішніх справ побоюється силового захоплення влади і закликає громадян не піддаватися на провокації щодо штурму будівлі Кабміну тощо. Учора на Богомольця, 10 нагадали, що за порушення громадського порядку законодавством передбачена як адміністративна, так і кримінальна відповідальність.

Життя під зорями

Життя під зорями

Те, що шосту добу відбувається на Євромайдані, не просто протест і вимога підписати Асоціацію з ЄС. Це, швидше, революція економістів, філософів, художників, музикантів, громадських діячів. Тут немає політичних гасел, зірок і лідерів.

Віктор Янукович: «Грудень покаже»

Віктор Янукович: «Грудень покаже»

Президент Віктор Янукович не може спрогнозувати терміни підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Про це він сказав у вівторок увечері в інтерв’ю українським телеканалам. «Це питання, безумовно, не знімається з порядку ден­ного. Але сьогодні ми не можемо дати відповідь на це питання, коли ми підійдемо до нього.

Саміт засніженого партнерства

Саміт засніженого партнерства

Столиця Литви хоча зовсім не справляє враження заможного міста — напіврозвалені дерев’яні сільські хатки тут досі є елементом пейзажу навіть за дві сотні метрів від центру, та все ж якось причепурилася до саміту «Східного партнерства».

Гімн демократичної молоді

Гімн демократичної молоді

Другий день українські студенти піднімають Україну. Світова преса вже назвала події в Україні «студентським переворотом». Якщо у вівторок «першою ластівкою» стала Києво–Могилянська академія, яка оголосила попереджувальний студентський страйк і пішла до Євромайдану півторатисячною колоною, то вчора вже застрайкували 12 вузів і о п’ятій годині вечора на Майдані стояли близько 15 тисяч спудеїв.

Всі статті рубрики