Восьмий вид — чиновницький

29.10.2013
Восьмий вид — чиновницький

Наталія Добринська була щаслива чути оплески уболівальників на НСК «Олімпійський». (Олександра ПРИХОДЬКА.)

Цікавий спосіб обрала для прощання зі спортивною кар’єрою уславлена багатоборка Наталія Добринська – вона замовила собі урочисту церемонію в... перерві футбольного матчу «Динамо» — «Іллічівець». Хоча трибуни НСК «Олімпійський» і були заповнені ледь на третину, задум удався. Якби той самий сценарій перенесли на якісь легкоатлетичні змагання, що відбуваються в Україні, свідків бенефісу була б жалюгідна жменька...

А так — під оплески футбольних фанів на головному стадіоні країни показали фрагменти найкращих виступів вінницької легкоатлетки, а президент НОК Сергій Бубка виступив із відеозверненням, віддавши шану колишнім заслугам Наталки та привітавши її з обранням віце–президентом комісії європейських атлетів. Новий крок у «цивільній» кар’єрі Добринська зробила на IV Європейській асамблеї спортсменів, що відбулася на початку цього місяця в хорватському Поречі. Нагадаємо, що 31–річна атлетка також є депутатом Вінницької облради від Партії регіонів, а в серпні увійшла до комісії атлетів НОК України.

На «Олімпійському» Добринську вітали квітами, пам’ятними подарунками від ФЛАУ (статуетка), стадіону (шарф) та ФК «Динамо» (футболка Андрія Ярмоленка). Був навіть невеличкий феєрверк уздовж бігових доріжок, де Наталка змагалася й ставила рекорди.

«Я не сумую, я найщасливіша, у мене є армія вболівальників, яка завжди за мене», — сказала в мікрофон олімпійська чемпіонка–2008, чемпіонка світу–2012, срібна призерка ЧС–2004 та ЧЄ–2010 із семиборства.