Люди не повиннi страждати

Люди не повиннi страждати

Учора на засіданні уряду Прем’єр–міністр Микола Азаров визнав, що «були випадки затримок виплат (соціальної допомоги. — Ред.) окремим категоріям. І за це ми повинні вибачитися перед людьми». Були й затримки виплат зарплатні бюджетникам, констатував Прем’єр. Але уряд знає, як із цим боротися. «Ми склали чіткі графіки скорочення боргів.

Нелютий грип

Нелютий грип

Фахiвцi передбачають дві хвилі захворювання: наприкінці листопада — початку грудня та на початку березня. За припущенням головного санітарного лікаря України Анатолія Пономаренка, цього року на грип та ГРВІ захворіє близько 6 млн. українців.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без коліс і моторів

Без коліс і моторів

У севастопольському музеї мототехніки «Колесо і мотор» серед білого дня зникла унікальна колекція раритетних мотоциклів. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, протягом двох днів, 18 і 19 жовтня, у першій половині дня невідомі, запакувавши мотоцикли і завантаживши на вантажівки, вивозили їх у невідомому напрямку.

Гірка доля Кемела

Гірка доля Кемела

Історія верблюда, що цими днями голодний та хворий потрапив до Харківського зоопарку, почала обростати детективними подробицями. У безхатченка Кемела знайшлася господарка, яка переконана: її двогорбий улюбленець ніде не блукав. Його вкрали просто з її двору.

Бій не відлунав

Бій не відлунав

На відміну від минулого засідання, коли спецназівці перекривали дорогу до входу в Київраду, коли сутички між народом і міліціонерами закінчувалися в машині «швидкої», а сльозогінний газ став «порятунком» для «беркутівців» від мітингувальників, учорашній мітинг–протест опозиції минув швидко і без бійок.

Кесарiв розтин робили вже мертвiй

Кесарiв розтин робили вже мертвiй

У Маріуполі в одному з пологових будинків у ніч на вівторок сталася трагедія — під час пологів померла 39–річна жінка. Як стверджують лікарі, сталася раптова зупинка серця. Лікарі вирiшили врятувати хоча б дитину і зробили кесарів розтин. Немовля перебувало в реанімації.

Всі статті рубрики