Битва за сланець

Битва за сланець

Львівська обласна рада пересварилась через угоду про розподіл вуглеводнів між державою Україна, компанією «Шеврон Юкрейн Б. В.» та ТОВ «Надра Олеська». Йдеться про сланцевий газ на Олеському родовищі. Агітувати львів’ян проголосувати «за» прийшов «губернатор» Віктор Шемчук, а з Києва приїхали міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький і кілька депутатів Верховної Ради.

Учитися, але не тут?

Учитися, але не тут?

Найкращим вищим учбовим закладом світу цього року, згідно з рейтингом дослідницької інституції Times Higher Education, визнано Каліфорнійський технологічний інститут (США).

Ясно без слів

Ясно без слів

Із 5 по 12 жовтня у провінції Порденоне, що на півночі Італії, триватиме найбільший у світі фестиваль німого кіно. Переконлива програма, що складається з понад 75 стрічок німої класики, містить не лише майже столітні фільми, а й сучасні німі картини, що відтворюють традиції старої школи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Білим по чорному

Білим по чорному

На Донбасі осінній дощик за кілька годин перетворився на справжній сніг. За нульової температури вночі дощ кристалізувався і у вигляді мокрого снігу нагнав учора донеччан по дорозі на роботу.

Міністри чубляться, у громадян довідки горять

Міністри чубляться, у громадян довідки горять

Уже кілька днів в Україні фактично не можна ні продати–купити квартиру, ні взяти кредит у банку. Усе через те, що в нашій державі уже кілька днів немає доступу до єдиних державних реєстрів інформаційної мережі Міністерства юстиції.

Всі статті рубрики