Шість мільйонів із «масами»

Шість мільйонів із «масами»

У столиці Баварії, яка до 6 жовтня носитиме ще й титул пивної столиці світу, цими днями вирує «Октоберфест». Рівно опівдні в суботу, 21 вересня, обер–бургомістр Мюнхена Крістіан Уде за традицією відкрив «ювілейний», 180–й, фестиваль, забивши спеціальним молотком кран у першу діжку зі свіжозвареним пивом.

Стояв старий з молодою...

Стояв старий з молодою...

Кохання — почуття, якому не підвладні ні вік, ні соціальний статус чи стан банківського рахунку. Щоправда, літні, «елітні» й багаті люди чомусь зазвичай закохуються тільки в молодих і красивих. Можливо, тому, що, на відміну від незаможних ровесників, цілком можуть дозволити собі таке задоволення.

Убивчий шопінг

Убивчий шопінг

У столиці Кенії Найробі кілька днів тривала кримінально–терористична драма. Минулої суботи бойовики ісламістського угруповання «Аш–Шабаб» захопили торговельний центр «Вестгейт», популярний не лише серед заможних мешканців міста, а й серед іноземних туристів.

Ангельський тріумф

Ангельський тріумф

Побачивши цю жінку десь на вулиці або в магазині, людина необізнана нізащо б не здогадалася, що перед нею — один із найвпливовіших політиків світу. Західна преса полюбляє робити колажі з фотографій а–ля «костюми Ангели Меркель», «сумочки Ангели Меркель», «портрети Меркель за останні 20 років» тощо.

Всі статті рубрики