Заснув за кермом

Заснув за кермом

За інформацією генконсульства України в Сучаві, 19 вересня в результаті аварії автобуса, який перевозив українських туристів, у повіті Вранча загинуло двоє наших громадян. Крім того, п’ятеро українців отримали поранення різних ступенів тяжкості.

Ленiн тепер «свободний»?

Ленiн тепер «свободний»?

Учора вночі у селі Петракіївка Хорольського району вщент зруйнували пам’ятник Леніну. Як повідомили «УМ» у відділі зв’язків із громадськістю, інформація про те, що його розбили заїжджі молодики, котрі потім утекли звідти на мікроавтобусі «Фольксваген», надійшла до райвідділу 19 вересня о 1–й годині 15 хвилин вiд місцевого 37–річного мешканця.

Воднi «процедури»

Воднi «процедури»

Одещина поступово приходить до тями від нещодавньої стихії. Нагадаємо, що з 12 вересня внаслідок сильних злив там підтопило Арцизький, Болградський, Тарутинський, та Саратський райони. Велика вода залила 449, зруйнувала 91 і поставила під загрозу руйнування 85 приватних житлових будинків.

Вступаємо за новими правилами?

Вступаємо за новими правилами?

Міносвіти працює над розробкою нових Правил вступу до вишів на 2014 рік. Зокрема, як повідомив директор Департаменту вищої освіти МОН Юрій Коровайченко, наразі розглядають можливість скорочення кількості університетів, до яких абітурієнти зможуть подавати заяви, а також скорочення строків тривалості вступної кампанії.

За ґратами не козирно

За ґратами не козирно

Колишнього главу наглядової ради ТОВ «Козирна карта» Андрія Задорожного днями екстрадіювали з Хорватії в Україну, повідомляє журнал Forbes iз посиланням на речника Генпрокуратури Маргариту Велькову. Утім на Різницькій не повідомляють, де саме перебуває під вартою відомий ресторатор.

МІСТечковi iгрища

МІСТечковi iгрища

Столичні водії, що рухаються по Московському мосту, позавчора ввечерi були нажахані дурною витівкою молоді. По вантах мосту лізли з правого на лівий берег двоє пiдлiткiв.

Український дім Будди

Український дім Будди

У селі Паньківка Слов’яно­серб­ського району місцеві буддисти фактично голодуванням домоглися дозволу на зведення культового пам’ятника. Довгий час інспекція Державного архітектурно­будівельного контролю області не давала дозволу.

Всі статті рубрики