Підняли, та чи втримають?

Підняли, та чи втримають?

Упродовж минулого тижня у Дніпропетровській, Київській, Полтавській, Сумській, Харківській, Черкаських областях та АР Крим зросла вартість за водовідведення, водопостачання, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій. Тарифи переглянули органи місцевого самоврядування. Це викликало хвилю обурення місцевих мешканців.

Переділ у стилі «дев’яностих»?

Переділ у стилі «дев’яностих»?

Трагедія сталася у ресторані «Охотний двір» пізно ввечері, куди генеральний директор компанії «Омега–Автопоставка» Ярослав Бисага заїхав повечеряти з бізнес–партнером чи жінкою. Убивця випустив у свою жертву три кулі, одна з яких влучила просто в серце. Бізнесмен від отриманого поранення помер на місці.

Яєчний залп для Симоненка

Яєчний залп для Симоненка

Незважаючи на заборону місцевої ради на будь–які заходи політичного характеру, в неділю, комуністи вирішили проігнорувати це рішення. На жаль, їм на допомогу прийшли сили правоохоронців. Проте громада мiста разом зі «свободівцями» Прикарпаття зірвали «комуністичний шабаш, який червоні провокатори на чолі з Симоненком планували провести в Яремче». «Близько півтисячі обурених краян i «свободівців» Івано–Франківщини не дозволили комуністам провести так зване відзначення 70–річчя рейду Ковпака», — заявляє ВО «Свобода».

Митрополит без «правої руки»?

Митрополит без «правої руки»?

Поряд з очільником Української православної церкви Московського патріархату митрополитом Володимиром залишається дедалі менше відданих людей. От і секретар предстоятеля Олександр Драбинко, який опинився в центрі скандалу з викраденням черниць, нібито подав Синоду заяву про відставку. Таку інформацію розповсюдили ЗМІ, посилаючись на джерело в Києво–Печерській лаврі. «Його [Драбинка] заяву повинні розглянути на найближчому засіданні, там і вирішуватимуть. Якщо він піде у відставку, то може бути просто священиком, але секретарем уже не буде», — каже поінформоване джерело. Дата найближчого засідання Синоду наразі не відома. Але очевидно одне: прохання про відставку може бути спровоковане лише скандальним викраденням черниць, розслідування щодо якого триває.

На печерському фронті — без змін

На печерському фронті — без змін

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Близько десятка чоловіків, озброєних палицями та камінням, намагалися потрапити до оселі київської вчительки, а коли захисники обійстя вчинили опір їх діям — нападники почали жбурляти в людей каміння, дошки та все, що траплялося під руку. Штурмовики при цьому називають себе законними власниками частини будинку і на підтвердження цього показують сумнівні документи. В результаті сутички від рук нападників постраждали син Ніни Москаленко та журналіст «Дорожнього контролю» Андрій Дзиндзя, якому довелося захищатися вогнегасником. Також лиходії зламали паркан, що оточує будинок.

Не швидкий, а «злетів»!

Не швидкий, а «злетів»!

Причина — інцидент, що стався на станції Канкринівка Запорізького району в ніч на неділю. Під час маневру пасажирського потяга № 225 «Дніпропетровськ — Євпаторія» два з 19 вагонів зійшли з рейок. На щастя, повідомляє прес–служба Запорізького головного управління ДС із надзвичайних ситуацій, обійшлося без жертв. Упродовж майже п’яти годин аварійна бригада під контролем оперативної групи рятувальників регіону ставила вагони на «рейкові ноги». Це вдалося зробити лише надранок, о 5.20. З’ясувалося, що останній вагон зійшов iз рейок двома колісними парами, передостанній — чотирма; у локомотива «відпав» піддон двигуна, і його довелося замінити. Рух в обох напрямках було відновлено лише о 7.20 ранку.

Лобова атака

Лобова атака

Рибалка Олександр Федорович, який уже другий тиждень перебуває в Єйській центральній райлікарні (це Ростовська область Росії), в інтерв’ю ТСН розповів про обставини зіткнення українського баркаса з катером російських прикордонників в Азовському морі. В результаті загинуло четверо моряків баркаса, Олександр — єдиний, хто вижив.

Всі статті рубрики