Суддю — на мило. В буквальному сенсі

Суддю — на мило. В буквальному сенсі

Товариський футбольний матч двох аматорських команд у Мараньяні — штаті на північному сході Бразилії — закінчився кримінальною різаниною з двома вбивствами та наругою над трупом. Ідеться про країну, яка наступного року прийматиме чемпіонат світу з футболу.

МОЗАЇКА

МОЗАЇКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Київ проти Москви: товариська сутичка

Київ проти Москви: товариська сутичка

Попри критичну налаштованість багатьох футбольних функціонерів та протестні настрої у вболівальницькому середовищі, «Об’єднаний турнір» виявився вдалим «аперитивом» перед стартом національних чемпіонатів України та Росії. Любителі футболу отримали хороші спортивні емоції, а команди здобули важливий ігровий досвід перед стартом сезону. Та ще й заробили чималі гроші від спонсорів «непростого» змагання.

«Ми граємо проти хороших команд в умовах, наближених до бойо­вих. Ці поєдинки дуже відрізняються від матчів, які ми зазвичай проводимо на зборах», — зазначив перед вирішальним матчем із «Динамо» півзахисник «Спартака» Павло Яковлєв. І його команда, і кияни однозначно прагнули до перемоги, причому з однаковою мотивацією: «ми надто давно нічого не вигравали». Гору взяв бронзовий призер першості України. Яка не яка, а «галочка» в послужному списку Олега Блохіна як головного тренера рідного клубу.

Всі статті рубрики