Почім депутат для народу

Почім депутат для народу

Останній пленарний тиждень перед канікулами нардепи самі собі пропонують і працювати без перерв, і продовжити сесію парламенту на тиждень, і призначити позачергову — для нагального прийняття «євроінтеграційного» пакета. Учора 306 депутатів проголосували за те, аби працювати «до упору», тобто завершення розгляду всіх питань порядку денного.

200 тисяч заднім числом

200 тисяч заднім числом

Після скандального відсторонення від посади черкаського міського голови Сергія Одарича та його команди — чергова новина з цього «фронту». Тепер — від Соснівського районного суду міста. За позовом прокурора Черкас суд постановив стягнути з колишнього мера майже 200 тисяч гривень на користь міського бюджету. Своє рішення черкаська Феміда пояснює тим, що саме такі кошти з міської скарбниці незаконно виплатили звільненому заступнику міського голови.

Зустрінуться на рингу

Зустрінуться на рингу

«Найнятий «регіоналами» відморозок Вадік Румин вважає, що «несильне» биття жінок є нормою. Прикро, що поки ніхто з українських чоловіків не довів йому зворотне. Особисто я не збираюсь терпіти цього нахабства. Тому кидаю виклик цій потворі», — такий запис кілька днів тому зробив у своєму блозі депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна, кинувши публічний виклик Вадимові Титушку.

Всі статті рубрики