«Червоний півень» на червоній лінії

«Червоний півень» на червоній лінії

У московському метро, яке ще не забуло страшні вибухи 2010 року (тоді, нагадаємо, влаштований двома смертницями теракт забрав життя 40 людей), вчора знову почалася паніка. О 8:20 ранку в самому центрі, у переході між станціями «Охотний ряд» та «Бібліотека ім. Леніна» Сокольничеської лінії, спалахнула пожежа. Кілька потягів зупинилися в тунелі.

ООН не забуває про Білорусь

ООН не забуває про Білорусь

У Білорусі систематично порушуються права людини. Цей давно відомий факт укотре підтверджено у спеціальному звіті доповідача Організації Об’єднаних Націй із ситуації у Білорусі. Документ було представлено позавчора в рамках 23–ї сесії Ради з прав людини ООН, яка триватиме в Женеві до 14 червня.

Контрацепція з «сюрпризом»

Контрацепція з «сюрпризом»

Концерн «Джонсон і Джонсон» вилучає з обігу майже 32 мільйони упаковок протизаплідних пігулок «Сілест», що вже надійшли у продаж у 43 країнах Європи, Азії та Латинської Америки. Як повідомляє «Рейтер», відповідну заяву зробила у вівторок увечері речниця концерну Мішель Романо. За її словами, у 179 партіях цього контрацептивного препарату основна діюча речовина — синтетичний гормон норгестімат — не відповідає передбаченій виробником схемі й діє не за тим принципом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики