Хто в ліс, хто в ресторан, хто спати...

Хто в ліс, хто в ресторан, хто спати...

Завтра для понад трьох мільйонiв українських школярів пролунає останній дзвоник. Найзворушливішим свято буде для одинадцятикласників — вони востаннє цього дня вишикуються на урочисту лінійку та сядуть за шкільні парти.

Біда біжить поперед «Хюндая»

Біда біжить поперед «Хюндая»

У ніч на 23 травня на Полтавщині швидкісний «Хюндай», що рухався з Донецька, смертельно травмував 55–річного чоловіка, повідомила прес–служба Держслужби з надзвичайних ситуацій. Трагедія сталася на перегоні Супрунівка—Івашки, неподалік Полтави.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хiмiчна полуничка

Хiмiчна полуничка

На ятках з’явилися перші ягоди — полуниця та черешні. Якщо черешні ще неймовірно дорогі (60—80 грн. за кг), то ціни на полуницю приємно радують: з 35 грн./ кг минулого тижня вони опустилися до 22 грн./кг.

Непокаране зло

Непокаране зло

В Україні минулого року були поширені катування та інші знущання в місцях позбавлення волі, при цьому зберігалася безкарність за такі дії, стверджує у своєму річному звіті про стан iз правами людини у світі міжнародна правозахисна організація Amnesty International.

Бензин подорожчає ще на 2 гривні?

Бензин подорожчає ще на 2 гривні?

Міністерство фінансів продовжує шукати додаткові можливості для поповнення хронічно дірявого держбюджету. Як нам і обіцяла правляча партія у своїй передвиборчій програмі, багаті готові поділитися з бідними. Правда, цього разу лише відповідальністю.

Маршем у вишиванках

Маршем у вишиванках

Колона людей, вдягнених в український народний одяг, у Львові вирушить від пам’ятника Степану Бандері, спуститься вниз по вулиці Дорошенка і завершить ходу біля монумента Тарасові Шевченку. Захід організувала Львівська міська рада з метою популяризації національного одягу та українських традицій.

Всі статті рубрики