Курс на Стокгольм

Курс на Стокгольм

Як і минулого року, нині господарями чемпіонату світу в елітному дивізіоні є Фінляндія та Швеція. І якщо на ЧС–2012 півфінальні та «медальні» поєдинки пройшли в Гельсінкі, то цього року організатори застосували асиметрію, віддавши чотири вирішальні матчі Стокгольму. Тож, провівши сьогодні на «Хартвелл–арені» два чвертьфінали, Суомі попрощається з 77–м чемпіонатом світу, а збірна цієї країни, у разі успішного подолання першого раунду «плей–оф», продовжить турнірний шлях на стокгольмській «Глобен–арені».

Пінг де Франс

Пінг де Франс

Домінування китайських спортсменів у настільному тенісі вочевидь припиниться не скоро. Але бажання європейців швидше дорости до рівня азійських майстрів пінг–понгу спонукає їх до популяризації цього виду спорту. Перед стартом домашнього чемпіонату світу французи організували цікаву акцію — упродовж трьох місяців «Мундіаль пінг тур» курсував по найбільших містах країни, знайомлячи широкий загал із цікавою та захопливою грою. А починаючи з минулого понеділка, всі охочі, виклавши 18—36 євро, можуть стежити за змаганням світових майстрів малої ракетки у славнозвісному паризькому палаці спорту «Берсі».

11 років без Лобановського

11 років без Лобановського

Того ж дня, коли в Полтаві спортивна громадськість проводжала в останню путь футбольного суддю Олександра Горностаєва, який раптово помер під час обслуговування гри 11 травня, в Запоріжжі згадували інший «матч смерті» — останній у житті великого тренера, Героя України Валерія Лобановського. Тоді, у травні 2002 року, під час зустрічі запорізького «Металурга» і київського «Динамо» у Метра стався геморагічний інсульт, і медицина виявилася безсилою. ВВЛ помер 13 травня.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики