«Сузір’я». Магія цифр та людей

«Сузір’я». Магія цифр та людей

«Ми говоримо «Сузір’я», розуміємо — «Кужельний», ми говоримо «Кужельний», розуміємо — «Сузір’я», — так у дусі Маяковського вітали гості святкового вечора перший театр ангажементу, що відзначив чверть століття. Оскільки до фактологічної аргументації цій оді — першим і єдиним керівником цього театру є Олексій Павлович Кужельний, — додалася ще й біографічна: 25 квітня режисер святкував 60–річний ювілей.

Проект завершився — пам’ять лишається

Проект завершився — пам’ять лишається

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сьогодні завершується мистецький проект, присвячений пам’яті Миколи Вінграновського (1936—2004), українського поета, прозаїка, актора, кінорежисера, сценариста, одного з найвідоміших учнів Олександра Довженка.

Феномен в історії менеджменту освіти

Феномен в історії менеджменту освіти

Михайло Поплавський — людина, яка має характер, внутрішній стрижень, мету, віру в перемогу і добро. Філософію лідерства він прищеплює своїм студентам, яких по–батьківськи називає «поплавками». Сьогодні про Київський національний університет культури і мистецтв знає вся Україна. Минулого тижня студенти і викладачі, шановані гості, а також журналісти привітали іменитого ректора з 20–річчям перебування на посаді очільника вишу. З нагоди цієї дати Михайло Поплавський дав прес–конференцію.

Всі статті рубрики