Психічно хворий чи озвірілий?

Психічно хворий чи озвірілий?

Російський Бєлгород, що поруч із Харковом, та інші сусідні населені пункти зітхнули з полегшенням. Учора в місті скінчилася дводенна жалоба. А вбивцю Сергія Помазуна, якого розшукували в Росії й Україні, затримали позавчора приблизно за півгодини до півночі на залізничній станції Бєлгорода.

Гей, Франсуа!

Гей, Франсуа!

Національні збори Франції позавчора надвечір остаточно схвалили скандальний законопроект про запрова­дження шлюбів одностатевих пар. «За» проголосував 331 депутат, 225 — проти, ще 10 утрималися. Ухвалений у другому читанні документ передбачає також право на всиновлення дітей одностатевими парами. Франція стала 14–ю в переліку країн, які застосували категорію шлюбу для одностатевих пар.

Знайти своє місце у місті

Знайти своє місце у місті

Минулі вихідні у Місті Ангелів пройшли під знаком Книжкового фестивалю «Лос–Анджелес таймс» (Los Angeles Times Festival of Books). Це вже вісімнадцятий за ліком щорічний форум, тобто — добра традиція провести теплі весняні вихідні на свіжому повітрі, де крім книжок «годували» ще й різними національними стравами, а для дітей були підготовлені ігрові майданчики. Оминути цю подію можна було хіба що за умов проблем із зором (реклама фестивалю була постійно присутня як на сторінках газети, так і на окремих постерах по місту), відсутності автомобіля (тут усе ж надають перевагу власній машині, якою часто добираються до найближчої зупинки громадського транспорту і тоді вже курсують у межах міста — дорожні затори є однією з найбільших проблем мегаполісу) або ж через підступний тиск, що не дає вибратися з ліжка (як у моєму випадку).

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики