ПРИКОЛИ про сварки між чоловіками і дружинами
— Чому ти п’єш горілку через соломинку?
— Лікар порадив триматися подалі від чарки. >>
Хтось колекціонує марки, хтось — відвідані країни, а американець Девід Чан — китайські ресторани. За 64 роки свого життя він побував уже в 6 297 закладах громадського харчування, де подають китайську кухню, у США та в інших країнах світу.
Як повідомляє газета «ЛосАнджелес таймс», Чан, юрист і бухгалтер із Каліфорнії, сам має наполовину китайське походження. Однак виховували його не зовсім у китайських традиціях, тож кухня з Піднебесної — це, радше, «побічне» захоплення Чана, а не «поклик серця».
З обліком китайських ресторанів у цього бухгалтера все чітко. Він віддавна веде таблицю в комп’ютерній програмі Excel, куди записує відомості про відвідані ним заклади: номер по порядку, назва, адреса ресторану, назви й опис спожитих страв.
Містер Чан розповів, що ніяких суворих правил відбору ресторанів, які потрапляють до його списку, немає. Девід досліджує будьякі, навіть найменші, забігайлівки, намагаючись обійти якомога більше закладів.
За визнанням Чана, в дитинстві він не любив китайську їжу. Але потім розпробував її і вирішив досконало вивчити. За роки своїх гастрономічних досліджень він здобув немалу популярність, і тепер по поради до Чана звертаються як пересічні любителі китайської кухні, так і кулінарні критики.
— Чому ти п’єш горілку через соломинку?
— Лікар порадив триматися подалі від чарки. >>
Майбутній комедіант народився 6 січня 1955 року в сім’ї Еріка Аткінсона та Елли Мей Бембридж. >>
Про запуск лімітованого випуску “Третя Штурмова” за проєктом “Власна марка” оголосила Укрпошта. >>
Двоє українців перепливають Атлантичний океан, аби зібрати кошти на лікування та реабілітацію поранених військових: ветеран Іван Гаврилко та капітан і волонтер Дмитро Резвой на сьогодні пройшли на човні вже половину шляху. >>
Лео Мол (англ. Leo Mol; справжнє ім'я Леоні́д Григо́рович Молодожа́нин) - автор пам’ятників Тарасові Шевченку у Вінніпезі, Вашингтоні, Буенос-Айресі, Санкт-Петербурзі, Оттаві і Івано-Франківську. >>
Нещодавно я писала матеріал про переробку різдвяних ялинок у різних країнах Європи: ними годують тварин, опалюють приміщення чи удобрюють ґрунт. >>