1. Запечену в духовці картоплю «Картопляні кораблики». Бульби спочатку дуже ретельно миють і розрізають навпіл. На кожну половинку зубочисткою у вигляді вітрила прикріплюють смужки приправленого спеціями сала.
2. Запечену рибу. Це може бути короп, скумбрія, шматок лосося. Будь–яку випотрошену рибу чи філе ретельно миють, висушують серветкою, натирають сіллю, обмащують олією. У черевце або поряд кладуть зелень петрушки і кружечки лимона, загортають у фольгу і запікають у духовці близько 40 хвилин. Наприкiнцi фольгу розкривають, щоб риба зарум’янилася.
3. Випічку з магазинного листкового тіста. Тісто треба порізати на квадратики зі сторонами 8—10 см і начинити їх чим завгодно: солодкою сирною масою, джемом, вареним яйцем з підсмаженою цибулею, смаженими грибами чи підсмаженим iз цибулею фаршем. Далі квадратики зліпити і випікати в духовці 20 хвилин. Якщо листкове тісто, яким вкриємо повністю деко, змастити томатним соусом, зверху викласти смажені гриби, шматочки підсмаженої курятини, трохи оливок і помідорів, притрусити твердим сиром і запекти — вийде чудова піца.