Хвороби престолів

Хвороби престолів

Королеву Великої Британії Єлизавету II позавчора доставили до лондонського шпиталю Едварда VII, який відразу по тому взяла під охорону поліція. Як повідомляє прес–служба Букінгемського палацу, діагноз Її Величності — гастроентерит, запалення шлунка та кишечнику. Водночас у монаршій резиденції наголошують: госпіталізацію здійснено винятково з метою профілактики, і «королева перебуває в доброму гуморі». Через хворобу Єлизавета ІІ скасувала поїздку до Уельсу, де в суботу в місті Суосі мала приймати військовий парад з нагоди дня покровителя країни, святого Давида. Перенесено й заплановану на завтра подорож Її Величності до Риму. Планується, що медичне обстеження королева проходитиме кілька днів.

Нічний жах чорної діри

Нічний жах чорної діри

Заснувши ввечері 1 березня у власному ліжку своєї затишної спальні, 37–річний американець Джеффрі Буш і гадки не мав, що рідні та близькі більше ніколи його не побачать. Уранці на місці кімнати зяяла чорна діра — спальня повністю провалилася у величезну яму, що розверзлася під будинком у місті Сеффнер, штат Флорида.

ЄС вам не циганський табір!

ЄС вам не циганський табір!

Німеччина може застосувати право вето, щоб завадити швидкому приєднанню до шенгенського простору Болгарії та Румунії. Про це в інтерв’ю тижневику «Шпігель» напередодні зустрічі міністрів юстиції та внутрішніх справ країн ЄС, що має відбутися 7–8 березня, повідомив глава німецького МВС Ганс–Петер Фрідріх. Як повідомляє «Німецька хвиля», одним із питань порядку денного цієї зустрічі має стати обговорення раніше неодноразово перенесеного приєднання Софії та Бухареста до Шенгенської угоди.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики