Знавець «галицького клімату»

Знавець «галицького клімату»

Учора віце–прем’єр–міністр Костянтин Грищенко представив колективу Львівської облдержадміністрації нового керівника. Ним став не новий для галицької еліти Віктор Шемчук, який розпочав свій трудовий шлях в органах прокуратури рідного Тернополя, а з 2005 року обіймав посаду заступника Генпрокурора, очоливши прокуратуру АР Крим. З червня 2010 року Шемчук був членом депутатської групи Давида Жванії «Право вибору».

Валентин не вижив

Валентин не вижив

Тигрова акула, яку українці знали під ім’ям Великий Джон, а німці перейменували на Валентина, загинула в океанаріумі Штральзунда, передає ТСН. Як розповіли на своїй сторінці у «Фейсбуці» колишні господарі акули з київського ТРЦ «Океан Плаза», риба задовільно перенесла переїзд до набагато більшого акваріума. Проте на новому місці відмовлялася від їжі, її стан різко погіршився. Ветеринари нічого не могли зробити, і через два тижні після прибуття акула здохла. Розтин показав, що вона страждала від кишкової інфекції.

Повторний і смертельний

Повторний і смертельний

Висновок судово–медичної експертизи однозначний: пацієнт не виконував рекомендації медиків і згубив своє здоров’я непомірними фізичними навантаженнями. Вчора у Миколаєві оголосили загальноміський траур. Похорон перетворився на стихійний мітинг городян, який зібрав більше 10 тисяч людей. На центральних вулицях обмежили рух транспорту. Щоб усі бажаючі змогли попрощатися з мером, труну встановили на по­стаментi в холі Миколаївської облдержадміністрації. Провести в останню путь прийшли як народні депутати, так і чиновники міського та обласного рівнів. Серед віп–персон — колишній мешканець Миколаєва і нинішній радник Президента Анатолій Кінах.

Протест заспівом

Протест заспівом

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Близько чотирьох сотень людей зібралися в суботу біля пам’ятника Григорію Сковороді на Контрактовій площі і в оточенні правоохоронців (активісти «Наступу» нарахували більше двох десятків автобусів із «беркутівцями» та десять великих автозаків) провели концерт на підтримку збереження пам’ятки архітектури від перетворення на черговий торговельний центр. Присутніх розважали піснями гурти «Даха Браха», «Крихітка Цахес», «Веремія» тощо. Свої вірші людям читав поет Олександр Ірванець.

«Братуха! Ты навсегда в наших сердцах!»

«Братуха! Ты навсегда в наших сердцах!»

Як і очікувалось, похорон Кирила Костенка на сімферопольському центральному кладовищі «Абдал» були велелюдними й характерно представницькими. Віддати останню шану «братусі», як свідчив напис на стрічці одного з вінків, приїхали на дорогих іномарках і з охороною понад дві сотні осіб. Утім у цьому нічого дивного, позаяк покійний мав чимало перевірених друзів–боксерів, був навіть віце–президентом Федерації боксу Криму, через «кватирку» якої так само стрімко випурхнули у світ бізнесмени і політики, відомі геть не за досягненнями у спорті. Достатньо сказати, що колишній президент цієї федерації і одночасно один із керівників організованого злочинного угруповання «Башмаки» Данильченко на прізвизько «Даніла» досі перебуває у міліцейському розшуку.

Так літають тільки лохи

Так літають тільки лохи

Депутат Вадим Колесніченко погрожував працівниці столичного аеропорту «Жуляни» звільненням і «підмітанням вулиці», а потім написав заяву в міліцію про «перешкоджання законній діяльності народного депутата України». Скандал стався у суботу, після того як співробітниця авіаслужби відмовилася реєструвати нардепа на рейс за депутатським посвідченням, вимагаючи надати паспорт.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Слалом у сутані

Слалом у сутані

Хоча змагання з гігант–слалому на «Кубок Блаженного Йосафата Коциловського», котрі дебютували на прикарпатському зимовому курорті «Буковель», поки що не претендують на включення до програми Кубка світу з гірськолижного спорту, та все ж викликали підвищений інтерес до них серед греко–католицького духовенства і мирян. За першість у п’ятьох категоріях — «Священики до 40 років», «Священики після 40 років», «Семінаристи та студенти навчальних закладів УГКЦ», «Родини серед дорослих» і «Родини серед дорослих і дітей» — змагалися понад сто учасників, більшість з яких були в сутанах.

Всі статті рубрики