Міна для краєзнавців

Міна для краєзнавців

Учора для працівників Черкаського краєзнавчого музею, приміщення якого знаходиться в самому центрі міста, був неспокійний день. Замість проведення екскурсій, їм довелося пройти справжню евакуацію, адже при вході до музею знайшли справжню протитанкову міну.

«Підпільна» мікстура

«Підпільна» мікстура

Кілька місяців міліціонери наполегливо шукали групу осіб, які масово збували мешканцям Львівщини і ще п’яти областей підроблені ліки. Сума обігових коштів фальсифікаторів сягала двох мільйонів гривень.

Ставка — на відеореєстратори

Ставка — на відеореєстратори

Одразу після резонансного вбивства Кирила Костенка депутати селищної ради попросили місцевих автовласників надати записи з їхніх відеореєстраторів. Чимало охоче відгукнулися. «Це надало велику допомогу слідству», — розповів інтернет–ресурсу «Крим.

Знову на колесах

Знову на колесах

Мешканці передмість столиці знову можуть спокійно добиратися на роботу. Всі сім автоперевізників зупинили страйк. Як писала «УМ», днями водії вдалися до крайнощів — припинили автоперевезення на дванадцяти маршрутах у напрямку Києва.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Київ розширився — є що «дерибанити»

Київ розширився — є що «дерибанити»

Учора в Київраді депутат ВР Олег Ляшко заблокував трибуну, і тільки таким чином вдалося на певний час призупинити ухвалення рішення про нову хвилю приватизації столичних комунальних об’єктів, з переліком яких не була згiдна опозиція.

Про Ленiна спитали

Про Ленiна спитали

На останній сесії депутатам запропонували взяти участь в опитуванні, чи підтримують вони позицію міського голови Геннадія Мінаєва і чи готові проголосувати за рішення Сумської міськради про демонтаж бюстів Леніна, зокрема біля БК «Хімік», і встановлення замість нього бюста Почесного громадянина Сум, директора ВО «Сумихімпром» — Олександра Йосиповича Кравченка.

Шевченковою рукою

Шевченковою рукою

У київських книгарнях невдовзі з’явиться перший із запланованих чотирьох альбом малюнків Шевченка. Унікальність видання в тому, що воно є точним факсимільним відтворенням оригінального альбому, де Тарас Григорович робив замальовки та портрети протягом 1841—1843 років.

Всі статті рубрики