«Ваші мертві вибрали мене

«Ваші мертві вибрали мене

До річниці від дня народження Джеймса Мейса (18 лютого історику виповнився б 61 рік) у Національному музеї «Меморіал пам’яті жертв голодоморів в Україні» відбулася лекція, присвячена життю та діяльності дослідника. Логічним продовженням екскурсу сторінками його біографії став показ документального фільму «Джеймс Мейс — серце віддане Україні». Відомий американський політолог, доктор історичних наук упродовж кількох десятиліть у своїх наукових працях намагався донести до світу істину: Голодомор 1932—33 років в Україні — це заздалегідь продумана стратегія радянського режиму, спрямована на знищення українців як нації.

Розігнали дим

Розігнали дим

Закон щодо заборони куріння у приміщеннях ресторанів та кав’ярень, який набрав чинності 17 грудня минулого року, виконується, і це... стало несподіванкою навіть для самих громадських організацій — головних лобістів закону. У 93% закладів громадського харчування не палять, повідомив директор Інституту медіа­права, керівник проекту «Київ без тютюнового диму» Тарас Шевченко.

«Торгівля людьми» заради... життя

«Торгівля людьми» заради... життя

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

...Того вечора мене продали за 20 гривень, але я була щаслива! Адже ці гроші підуть на лікування 16­річного Максима Мосенцева. У хлопця більше року тому лікарі діагностували гострий мієлобластний лейкоз. Щоб зібрати кошти на післяопераційну реабілітацію, громадська організація «Фундація регіональних ініціатив» (ФРІ) влаштувала благодійний аукціон побачень.

Всі статті рубрики