Енн надягла «маску»

Енн надягла «маску»

Останній крок на шляху до найочікуванішої в кінематографічному світі церемонії року — вручення «Оскарів» — зроблено. У Лондоні роздали премії Британської кіноакадемії — БАФТА. Попри ажіотаж довкола «оскарівської» церемонії, відзнаки британських кіноакадеміків не менш престижні, ніж американські, принаймні з точки зору фахівців. І хоча позиції колег за океаном далеко не завжди збігаються з думкою британців, певні висновки щодо того, кому дістанеться «золотий чоловічок» через два тижні, БАФТА зі своїми «золотими масками» все ж допомагає зробити.

Молоді, смішні й відомі

Молоді, смішні й відомі

Поки кінематографічний світ готується до «оскарівського» вечора, у світі музичному головна музична церемонія року вже відгриміла. Позавчора пізно ввечері в Лос–Анджелесі вшановували лауреатів премії «Греммі». На ювілейній, 55–й, церемонії відзначали переможців аж у 81 категорії. Що стосується головних номінацій, то, як запевняють музичні критики, цього року думка професіоналів на диво збіглася з симпатіями публіки, тобто перемогли найдостойніші як з точки зору професіоналів, так і з точки зору простих слухачів.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повертаємося з дружиною із гостей. Я п’яним воджу машину набагато краще, ніж моя твереза дружина. Але як це пояснити даішнику?

Всі статті рубрики