Словенські «лебеді»

Словенські «лебеді»

Хоч як би не хотілося відшукати позитив у виступі національної хокейної збірної на олімпійській кваліфікації в Данії, проте доводиться визнати: підопічні Олександра Куликова з тріском провалили боротьбу за єдину путівку в Сочі–2014. «Синьо–жовті», на яких, до слова, ніхто й не ставив, програли всі три матчі з загальною різницею 1:14 і стали найгіршою командою міні–відбору, який проходив у невеличкому містечку Воєнс. А несподівано, навіть сенсаційно, перемогу в пульці здобула збірна Словенії, яка тепер вперше у своїй історії зіграє на Олімпіаді.

У гостях у королев ґрунту

У гостях у королев ґрунту

По–різному зігравши перші в році матчі, чоловіча й жіноча збірні України опинилися в різних човнах: хлопці на чолі з Олександром Долгополовим, після перемоги над словаками, продовжили поступальний рух у напрямi елітного дивізіону, тоді як нашим дівчатам, котрі невдало зіграли в Іспанії, доведеться боротися за збереження місця у II світовій групі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Шок по–українськи

Шок по–українськи

Регулярні подіумні фініші вітчизняних біатлоністок на етапах нинішнього Кубка світу дозволяли українським уболівальникам з оптимізмом очікувати на чемпіонат світу в чеському містечку Нове Мєсто. Щоправда, перед стартом «мундіалю» головний тренер нашої збірної заявив: «Дівчатам не вдалося уникнути болячок». Хто знає, плутав суперникам карти Василь Карленко чи «вмикав запобіжники» на випадок невдачі, але після сенсаційних результатів своїх підопічних йому в будь–якому разі виправдовуватися не доведеться. «Золото» й «бронза» Олени Підгрушної та Вікторії Семеренко — у спринті, третє місце Підгрушної в гонці переслідування — таких успіхів Україна не мала більше десяти років. Власне, раніше дві нагороди в одній гонці чемпіонату світу українські біатлоністки виграли лише одного разу, в сезоні 1998/1999 рокiв, коли на ЧС у Холменколлені Олена Зубрилова та Олена Петрова посіли два перші місця в мас–старті. І ось після 11–річної перерви Україна знову має чемпіонку світу — у 2002 році Зубрилова виграла «золото».

Всі статті рубрики