Пристрастi перед зимовими канiкулами

Пристрастi перед зимовими канiкулами

Думається, учора більшість футбольних людей дякували матінці–природі за те, що вона не поспішала в Україну зі снігом та морозами, а спокійно дочекалася завершення змагань у прем’єр–лізі й лише потім вступила в свої права. І хоча деякі матчі останнього туру осінньої частини першості ПЛ проходили далеко не на ідеальних полях, снігу та льодяної кірки — таких ненависних для футболістiв — на них не було.

Шведський стиль

Шведський стиль

Більше тижня найсильніші біатлоністи планети провели у шведському Остерсунді, де, за винятком командних естафет, виконали весь змагальний план сучасного стріляючого лижника. Попри не надто вдалий початок (українські біатлоністи провалили змішану естафету й індивідуальні гонки), наша збірна таки змогла записати дебютний етап Кубка світу собі в актив. У суботньому спринті Олена Підгрушна розбігалася і здобула для України першу нагороду в новому сезоні. На дистанції 7,5 км капітан нашої жіночої команди показала другий результат, слідом за безперечною лідеркою КС — норвежкою Турою Бергер, яка виграла всі три особисті гонки.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Раз, два, «тай–брейк» — і ти в дамках

Раз, два, «тай–брейк» — і ти в дамках

Два роки тому в Ханти–Мансійську чоловіча збірна українських гросмейстерів виграла Всесвітню шахову Олімпіаду, а минулої суботи це західносибірське місто стало щасливим для нашої Ганни Ушеніної. 27–річна харків’янка, перемігши у фіналі чемпіонату світу на тай–брейку болгарку Антoанету Стефанову, стала 14–ю за ліком володаркою світової шахової корони та першою українкою часів незалежності, якій вдалося підкорити таку вершину. (А першою чемпіонкою світу українського походження можна вважати уродженку Лубен Людмилу Руденко, яка утримувала цей титул у 1950—1953 рр.)

Всі статті рубрики