Запекти гарбуз із медом та корицею в духовці раджу, так би мовити, по гарячих слідах. Бо тільки–но спекла його — відразу отримала величезне схвалення від своїх гостей. Якщо відверто, не сподівалася. Оскільки готували страву швидко, разом iз гостями, бо вони ж і принесли цей гарбуз. Але спонтанне втілення кулінарних фантазій вийшло незвичним і надзвичайно смачним!
Ми попередньо розігріли духовку до 200 градусів. Гарбуз помили, порізали невеликими смужками і виклали на змащене олією деко. Трішки збризнули шматочки гарбуза лимонним соком, водою, притрусили корицею, коріандром і полили медом. Зверху виклали родзинки і насамкінець притрусили меленими грецькими горіхами. У духовці гарбуз томився півгодини. Потім ми виклали на нього шматочки вершкового масла і запекли до готовності (ще хвилин 20). Виклали на десертну тарілку і полили сиропом, який утворився при запіканні. Сонячна страва наповнила кухню приємним ароматом. Тож ми заварили зелений чай із жасмином, і всі разом почали чаювати, насолоджуючись смачним і корисним десертом. Спробуйте і ви — не пошкодуєте!