«Хевi метал» на днi

«Хевi метал» на днi

У Миколаєві — екологічна катастрофа: із затонулого на річці Інгул суховантажу «Василь Шукшин» третій місяць поспіль виливаються нафтопродукти. За повідомленням Державної екологічної інспекції області, допустиму норму вмiсту шкідливих речовин у воді перевищено в 121 раз, у ґрунті — у 264 рази, а загальний обсяг збитків перевищив три мільйони гривень.

«Дерибан» по–дорослому

«Дерибан» по–дорослому

Нещодавно в ЗМІ прокотилася інформація про незадоволення колективу «Артека» керівництвом, яке прийшло у 2010 році. «Під загрозою земля, цілісність табору — на території йде незаконне будівництво. Крім того, йде кампанія зі створення негативного іміджу оздоровчого табору, аби за декілька років ні в кого не виникало бажання захищати цю установу», — розповів «УМ» лідер неформального міжнародного співтовариства «Артек» Ігор Степанов. За його словами, йде спроба повної приватизації землі та будівель держпідприємства.

Кiнець свiту в нашому мiстi

Кiнець свiту в нашому мiстi

Згідно з останнiм звітом ООН, Дніпропетровськ визнано містом, в якому найшвидше у свiтi скорочується кількість населення. Якщо збережеться сьогоднішня динаміка, за кiлька десятилiть населення міста зменшиться на 16,78 відсотка — з 1 млн. 162 тисячі жителів (данi 1990 року) до 967 тисяч у 2025 році. Нагадаємо, Дніпропетровськ перестали вважати містом–мільйонником восени минулого року, коли, згідно з даними Головного управління статистики України, вiн налiчував 999,3 тисячі осіб.

Хотів підтримати Наталку?

Хотів підтримати Наталку?

Учора вранці в аеропорту «Бориспіль» співробітники СБУ спільно з прикордонниками затримали відомого за «касетним скандалом» колишнього охоронця Кучми Миколу Мельниченка. Як повідомили «УМ» у прес–центрі СБУ, екс–майора УДО узяли, щойно він ступив на українську землю після приземлення рейсового літака з Нью–Йорка. Підстава для затримання: постанова Шевченківського райсуду Києва, згідно з якою скандального Миколу рік тому було оголошено у міжнародний розшук.

...І тигри до ніг його сіли

...І тигри до ніг його сіли

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора, на 67–му році життя, помер відомий дресирувальник левів і тигрів Володимир Шевченко. Він, син циркачів, народився в Омську. У Москві закінчив училище естрадно–циркового мистецтва і став дипломованим гімнастом–акробатом. Усе життя з дружиною Людмилою на арені цирку показував атракціон «Серед хижаків», у якому майстерно поєднувалися різні повітряно–гімнастичні й акробатичні трюки з новими прийомами дресирування левів і тигрів. Із дружиною вони вальсували на манежі перед дев’ятьма хижаками по всьому світу: в Німеччині, Італії, Японії...

Всі статті рубрики