П’ять без конфіскації

П’ять без конфіскації

Позавчора пізно ввечері Шевченківський райсуд Києва оголосив вирок колишньому голові Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг Василю Волзі — п’ять років позбавлення волі без конфіскації майна. Текст судового вердикту головуюча суддя Тетяна Овсепян оголошувала близько чотирьох годин. Феміда визнала пана Волгу винним у спробі отримати півмільйона доларів хабара та в незаконному працевлаштуванні свого водія, але не задовольнила прохання прокуратури щодо конфіскації майна засудженого.

А, Бе, Ве, Ге, Дейч

А, Бе, Ве, Ге, Дейч

Кажуть, що все нове — це добре забуте старе. Певно, цим керувались «креативні» піарники старійшини партійного осередку «регіоналів» у Криму, колишнього тутешнього спікера, а нині — кандидата в депутати від провладної партії по мажоритарному округу №8 Бориса Дейча. Адже замість «дідуся Леніна» і його крилатих речівок на кшталт «учитись, учитись і ще раз учитись» у підручнику доби раннього і пізнього соціалізму розмістили анфас саме пана Дейча.

Життя серед звіздарів

Життя серед звіздарів

У кримському селищі Науковому (Бахчисарайський район) прискореними темпами ведеться реставрація двоповерхової «сталінки». За словами місцевих жителів, будинок реставрують для спікера кримського парламенту Володимира Константинова. Будівля розташована просто на території місцевої обсерваторії (селище є науковим містечком Кримської астрофізичної обсерваторії Міносвіти).

КамАЗ для «легенди»

КамАЗ для «легенди»

Заступник прокурора Вінницької області, 57–річний Роман Шубін, загинув у автомобільній аварії під Вінницею. Як повідомили «УМ» у прес–службі прокуратури Вінниччини, ДТП сталося ще у неділю о 22.15 на 94–му кілометрі автошляху Житомир —Могилів–Подільський поблизу міста Калинівка. Заслужений юрист України Шубін повертався з Києва на власному кросовері Honda CRV. Можливо, він поспішав, бо на великій швидкості врізався у навантажений КамАЗ, який ішов попереду. Напередодні Шубін їздив у справах до Генпрокуратури.

Звіринець без голови

Звіринець без голови

Генерального директора «Київського зоологічного парку загальнодержавного значення» Олексія Толстоухова було звільнено з посади 21 вересня. Про це повідомив головний координатор громадянської кампанії «Форум порятунку Києва» Віталій Черняховський: «21 вересня був останнім днем роботи Олексія Толстоухова в Київському зоопарку. В цей день він вивіз особисті речі з кабінету. Разом з Толстоуховим звільнилися заступники генерального директора з організаційно–господарських питань Євген Долженко та з економічних питань Марія Кіцька, начальник юридичного відділу Микола Марчук, начальник загального відділу Світлана Бочковська».

Закрита школа

Закрита школа

За інформацією Головного управління Державної санітарно–епідеміологічної служби в Автономній Республіці Крим, в інфекційне відділення міської лікарні Ялти в стані легкого та середнього ступеня тяжкості госпіталізовано 31 дитину у віці від 7 до 18 років. Усі діти є вихованцями Лівадійської школи–інтернату.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики