День знань буде з «Букварем»

День знань буде з «Букварем»

Перше вересня цього року випало на суботу. Проте, незважаючи на вихідний, згідно з графіком, затвердженим Міністерством освіти, цього дня для школярів таки пролунає перший дзвоник і розпочнеться навчальний рік.

Рік у катівнях

Рік у катівнях

«Рік у катівнях системи» — акцію під такою назвою на захист ув’язнених активістів і керівників Всеукраїнської організації «Патріот України» сьогодні о 13­й під стінами СБУ проведе Комітет визволення політв’язнів.

Щеплення — і на карантин!

Щеплення — і на карантин!

У Мелітопольському районі на Запоріжжі триває ліквідація наслідків виявлення штаму сибірської виразки в селі Вознесенка. Карантин запроваджено до 1 вересня, однак фахівці прогнозують, що діятиме він і восени.

Збережений символ

Збережений символ

Сьогодні о 10–й годині відбудеться офіційна церемонія підняття Державного прапора за участю діячів науки та культури, а також представників влади у Києві, Севастополі, обласних і районних центрах та інших населених пунктах.

Вишиване повноліття

Вишиване повноліття

Київ святкувати 21­річчя Незалежності почне по­спортивному: о 10­й ранку 24 серпня на Хрещатику почнеться фестиваль нетрадиційних видів спорту. Перед киянами та гостями міста виступлять майстри ролер­спорту та авто/мото­тріалу (подолання перешкод на авто й мотоциклах).

Всі статті рубрики