Прапор у склянці

Прапор у склянці

У Черкасах встановили найбільший та найвищий в області Державний прапор України. Площа синьо–жовтого полотнища становить 3,2 м х 4,8 м, а підняли його на 50–метрову висоту.

Поки батьки святкували...

Поки батьки святкували...

Трирічному хлопчику, якого привезли ввечері до Роменської лікарні, поставили несподіваний діагноз: алкогольне отруєння. Медики зробили всі необхідні процедури, здоров’ю дитини вже ніщо не загрожує. Проте чи не надто раннім стало долучення малого до випивки?

Оксану Макар уперше зґвалтували

Оксану Макар уперше зґвалтували

У Миколаєві після двотижневої перерви поновилися судові слухання по справі Оксани Макар, яку в березні цього року зґвалтували, задушили, а потім спалили живцем трое покидьків. На черговому засіданні знайшлися свідки, які розповіли, що дівчину перший раз зґвалтував у десятирічному віці випадковий перехожий, а через сім років — її вітчим.

Повалений хрест

Повалений хрест

Оригінальний, а якщо називати речі своїми іменами — блюзнірський спосіб підтримати російських опозиціонерок із панк–гурту Pussy Riot обрали українські апологетки оголення грудей із, як вони себе називають, громадського руху «Фемен». «Із солідарності» з засудженими в Москві «Пуссі» дівчата зрізали бензопилкою хрест, встановлений у Києві на вшанування жертв політичних репресій.

«Регіональний» — значить «великий і могучий»

«Регіональний» — значить «великий і могучий»

Привид російської–«регіональної» мови крокує Україною. Після Одещини, Запоріжжя, Донецька та Криму, де «великий і могучий» отримав особливий статус iз благословення місцевих рад, російську мову оголосили регіональною також у Луганській, Дніпропетровській та Херсонській областях — за таке рішення проголосували тамтешні облради на позачергових сесіях (щоправда, у жодному з рішень не визначено джерела фінансування дороговартісних мовних пертурбацій).

Вознесенська «біозброя»

Вознесенська «біозброя»

Минуло менше трьох тижнів відтоді, як через спалах африканської чуми свиней у кільце карантину взяли село Комишуватку Приморського району, а ізольованим від решти світу вже стала й Вознесенка Мелітопольського району.

Всі статті рубрики