Дім, де живе милосердя

Дім, де живе милосердя

У селі Вежиця, що на Рокитнівщині, цей будиночок знає кожен. Тут завжди чисто, затишно, привітно. Біля будиночка — квіти, на вікнах — фіранки. А головне — тут панує любов, довіра, взаємовиручка. І це незважаючи на те, що більшість його мешканців, які зібралися в поліській глибинці з різних куточків України, втратили, здається, все: здоров’я, житло, родину. Але, схоже, здобули щось набагато більше.

Китайська грамота за український колорит

Китайська грамота за український колорит

Муніципалітет китайського міста Чунцін прислав Почесну грамоту директору Черкаського садового центру «Сад мрій» Сергію Ткаченку. Так у Піднебесній відзначили черкаських ландшафтних дизайнерів за унікальний проект, представлений на восьмій Міжнародній виставці садівництва в Китаї.

Загинув за кілька днів до «дембеля»

Загинув за кілька днів до «дембеля»

Тіло 23–річчного солдата строкової служби було виявлено на Сторожинецькому полігоні в Чернівецькій області 18 липня цього року. Саме там проходив навчання особовий склад полку. Солдат зник ще 13 липня, але керівництво полку, в якому служив хлопець, чомусь не звернулось вчасно до правоохоронців. Через кілька днів парубка почали шукати. Знайшли лише через п’ять діб у лісосмузі. Що стало причиною вбивства молодого солдата, одразу почали з’ясовувати працівники військової прокуратури. Натомість якихось конкретних результатів їм добитись не вдалось. Справу передали в управління внутрішніх справ у Чернівецькій області, працівники якого одразу почали слідчі дії.

Всі статті рубрики