Що тобі сниться, лідере Путін?

Що тобі сниться, лідере Путін?

На тому ж місці, у той же час — Володимир Путін (тепер уже знову президент, а не прем’єр–міністр) традиційно завітав на молодіжний форум «Селігер» — щорічний табір на однойменному озері, де збираються юні прихильники кремлівського тандему. Власне кажучи, прихильники Путіна — це рух «Наші», який заправляє в таборі, і який опозиціонери лагідно охрестили «путінюгендом». Проте й Дмитра Медведєва тут звикли шанувати — і президент усе–таки (був), і соратник.

Горе без Гора

Горе без Гора

Славетний письменник, драматург, есеїст, політичний коментатор, телеведучий, сценарист і навіть трохи актор — американець Гор Відал був постаттю світового масштабу. На жаль, уже був: позавчора увечері 86–річний класик помер у своєму будинку в Лос–Анджелесі від ускладнень унаслідок пневмонії. Як повідомив Бі–Бі–Сі його племінник Берр Стірс, письменник віддавна хворів.

Хоч би прищ вискочив, аби не працювати...

Хоч би прищ вискочив, аби не працювати...

Прищі, ожиріння, біль у плечах чи кашель — це лише частина причин, посилаючись на які тисячі мешканців Великої Британії роками перебувають на оплачуваних лікарняних. Як повідомляє сайт Mojawyspa.co.uk, на даний момент допомогу з непрацездатності впродовж тривалого часу отримують понад 885 тисяч мешканців Британії.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики