Друге життя Білої фортеці

Друге життя Білої фортеці

Частину внутрішньої території Акерманської фортеці, що в Білгород–Дністровському, перетворять на парк. Про це повідомила начальник управління охорони об’єктів культурної спадщини Одеської облдержадміністрації Наталія Штербуль. За її словами, перетворення частини території фортеці на зону відпочинку для місцевих жителів — дуже важливий крок для подальшого життя пам’ятки. Розглядається також питання про створення тут театрально–видовищного блоку, реконструкції веж та проведення берегоукріплювальних робіт, повідомляє прес–служба Одеської облдержадміністрації.

«Відрізняйся або помри!»

«Відрізняйся або помри!»

Щоб мати успіхи, треба бути «просунутим». Саме з цією метою в Сумах вирішили створити комплексну програму промоції міста. Метою її стане підвищення конкурентоздатності обласного центру — за допомогою маркетингових рішень, цікавих культурологічних проектів, запровадження ярмаркової культури... Тож розпочало свою діяльність нове комунальне підприємство «Агенція промоції «Суми», яке всі задуми про підвищення знаності Сум в Україні та світі буде втілювати в життя.

І квартири будуть, і реабілітаційний центр

І квартири будуть, і реабілітаційний центр

У давньому конфлікті між черкаськими родинами, котрі виховують дітей–інвалідів, нарешті поставлено останню крапку. Свого часу «УМ» розповідала про те, як у Черкасах по вулиці Конєва було збудовано єдину в Україні багатоповерхівку для сімей з дітьми–інвалідами. А потім за недобудований перший поверх, у якому спочатку планували розмістити реабілітаційний центр, розгорівся чималий конфлікт (див. номер від 7 лютого цього року). Адже на першому поверсі вирішили добудувати ще квартири для сімей, у яких виховуються неповносправні дітки. Проте мешканці будинку цю ідею сприйняли в штики, наполягаючи, щоб там був тільки реабілітаційний центр.

Всі статті рубрики