На межі...

На межі...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вкладники українських банків спантеличені: з одного боку, їм пропонують дуже вигідні умови для депозитів — поклавши гривню під ці відсотки, теоретично можна непогано заробити. З іншого боку, якщо ти хочеш відкрити поточний рахунок, то раптом виявляєш: більшість фінустанов удвічі підняла тарифи за цю послугу. Ну а людям, які хочуть узяти кредит, взагалі сумно: розкіш користуватися чужими грішми тепер стала практично недоступною — ставки зростають, умови для їх отримання стають дедалі суворішими.

Але найгірше, що корінь проблеми криється набагато глибше, ніж просто неритмічна робота фінустанов. Адже банки живуть, як вони можуть, натомість у країні катастрофічно не вистачає грошей! І те, що один долар коштує вже не 8,05, а 8,12, — тільки квіточки. Ягідки українці скуштують восени, після виборів. Найімовірніше, це будуть дві найпопулярніші «ягоди» непродуманої економічної політики — «інфляція» та «девальвація».

Утилізація Незалежності

Утилізація Незалежності

Площа Рози Люксембург у Харкові залишилася без пам’ятника Незалежності. Днями його розібрали на фрагменти й відправили на утилізацію. Проти такого рішення депутатів міськради не протестував ніхто, бо недосконалість цього монумента визнав навіть його автор — скульптур Олександр Рідний. Мовляв, композицію треба було авральними темпами спорудити до 10–ї річниці Незалежності, тому на творчість забракло часу.

Юра почекає...

Юра почекає...

Європейський союз учора закликав українську владу терміново виправити системні недоліки, зазначені в рішенні Європейського суду з прав людини щодо екс–глави МВС Юрія Луценка. У відповідній заяві йдеться про те, що «ЄС вітає рішення суду у справі «Луценко проти України», яке підтверджує існування «політично мотивованих судових процесів в Україні».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нема грошей? Заливай фундамент!

Нема грошей? Заливай фундамент!

Кризу в Україні, про яку сьогодні пише «УМ» (стор. 6 «На межі...»), Прем’єр–міністр Микола Азаров називає чудовим евфемізмом — «інфраструктурні перетворення». «У нас на десятиліття вистачить роботи, — з надмірним оптимізмом дивиться у своє майбутнє один з апологетів Партії регіонів та несподівано констатує: — Я вважаю, що ми взяли дуже високу планку перетворень та готові піднімати її ще вище».

Всі статті рубрики