Грошей не буде, тому несіть ще

Грошей не буде, тому несіть ще

Поки в народі народжуються жарти та анекдоти про МММ–2011 та її наївних вкладників, сама піраміда, схоже, таки луснула. Про закриття свого чергового проекту заявив у відеозверненні сам Сергій Мавроді. Запевнивши, що гроші по можливості повернуть. Схема така: всі кошти МММ–2011 обіцяють спрямувати на виплати учасникам за формулою «номінал плюс 10% мінус уже отримане». При цьому почнуться виплати з внесків до 2500 гривень. Але, як завжди, «на всіх грошей не вистачить».

Футбол під постріли

Футбол під постріли

Трагедією закінчилась п’ятниця 15 червня у Вижницькому районі Чернівецької області, де саме традиційно відзначали річницю дня народження славетного буковинця Івана Миколайчука. Фестиваль «На гостини до Івана» приймав відвідувачів свята піснями, виробами народних майстрів і щедро накритими столами. Друзі й побратими Івана, дружина Марія Миколайчук, місцеві владники та односельці в цей літній день згадували буковинського генія й обіцяли, що фестиваль стане традиційним і всеукраїнським.

96 експертиз і жодного доказу

96 експертиз і жодного доказу

У Жовтневому районному суді Запоріжжя триває судовий процес над обвинуваченими у скоєнні вибуху у Свято–Покровському храмі. Нагадаємо, в результаті цього теракту в липні 2010 року постраждало дев’ятеро осіб, а 80–річна черниця загинула. Президент Віктор Янукович заявив, що контролюватиме перебіг слідства у резонансній справі, і годі дивуватися, що вже за тиждень по тому міліція відзвітувала про затримання паламарів храму, яких і звинуватили у скоєнні вибуху–«помсти» настоятелю (з особистих мотивів).

Горе Тигрюлі

Горе Тигрюлі

Усі троє синів найвідомішої вихованки Ялтинського зоопарку «Казка», бенгальської «блондинки» Тигрюлі, не прожили й двох місяців. Можливо, все ж далося взнаки штучне підгодовування — Тигрюлю фактично позбавили прямих материнських турбот одразу після народження великого потомства через її характер і «брак досвіду». Нагадаємо, 6 травня подарована Юлії Тимошенко тигриця у першому ж приплоді народила одразу чотирьох дитинчат, що для цих тварин рідкість.

Обережно, за кермом дідусь!

Обережно, за кермом дідусь!

В управлінні Державної автомобільної інспекції Днiпропетровської області виступили з ініціативою, яка явно претендує на оригінальність всеукраїнського масштабу. Ідея позначати спеціальними розпізнавальними знаками авто, якими керують водії, старші 60 років, справді небачена. І щось подібне дотепер стосувалося хіба що представ­ниць слабкої статі — йдеться про зображення жіночого черевика у розумінні «пані за кермом». Але такий знак на скло лiплять за власною iнiцiативою, а тут iдеться про маркування вiд ДАІ.

Убивчий шашлик

Убивчий шашлик

Весела компанія з десяти молодих кримчан після купання в морі пізно ввечері вирішила влаштувати пікнік просто на пляжі селища Приморське, що неподалік Феодосії. Підготували м’ясо, розвели вогнище. Але замість ситної трапези трохи за північ вийшов смертельний феєрверк. Як уже після інциденту дійшли висновку спеціалісти–піротехніки, молоді люди, не підозрюючи цього, смажили шашлики безпосередньо над артилерійським снарядом, який морські шторми «замаскували» незначним шаром піску і гальки (в цих краях такі «подарунки» Нептуна — не рідкість).

Чий палець?

Чий палець?

Опівночі в центрі Черкас, по вулиці Кірова, так бабахнуло, що перелякані люди подзвонили у міліцію. Правоохоронці прибули на місце й побачили в одному з будинків пошкоджені вхідні двері, а на землі валялися два металеві уламки круглої форми, частини обвугленого паперу, металевий циліндр і... людський палець. Міліціонери припустили, що саморобний вибуховий пристрій спрацював у чиїхось руках.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики