Дорогу — першій

Дорогу — першій

Їсти рідке — гарна традиція, яка тільки укріплює здоров’я. Дієтологи кажуть, що легкими супами доречно запускати вранці роботу органів травлення. (Моя бабуся, можливо, навіть у старості не чула таких порад, а нам, внукам, часто давала на сніданок саме суп). Тим, хто не в змозі починати день iз супів, перші страви обов’язково рекомендують їсти на обід. У вас виникає питання: і що можна ото кожного дня нове вигадувати?! Воно має сотні варіантів відповідей, ми наводимо лише дещицю.

Усе буде том-ям!

Усе буде том-ям!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Якщо у вас є бажання побалувати домашніх чи знайомих розкішним супом у стилі теплих країв — готуйте тайський том­ям. Які продукти потрібні для страви з такою дивною назвою і що за чим робити — розповідає київський шеф­кухар Дмитро Борисов, який віднедавна почав вести на каналі ТЕТ гастрономічну програму «Крутони».

Всі статті рубрики