Вогненний слон

Вогненний слон

Позавчора о 15–й годині співробітники Київського зоопарку вийшли зустрічати нового слона. Азіатського слона на ймення Хорес, що в перекладі з санскриту означає «вогонь», везли майже 18 годин фурою з Росії, з Ростовського зоопарку.

Межигiр’я на мапі корупції — №1

Межигiр’я на мапі корупції — №1

«Стоп цензурі!» хотів презентувати альтернативну туристичну мапу з корупції та провести мирну акцію, щоб нагадати Президенту Віктору Януковичу про його обіцянку, яку він дав ще два роки тому, показати громадськості свою резиденцію в Межигір’ї.

Війна за пресу пiд землею

Війна за пресу пiд землею

Незважаючи на обіцянки очільника Київської міськдержадміністрації Олександра Попова, що продаж друкованих видань у столичній підземці залишиться, та заяву КП «Київський метрополітен», що «на території комунального підприємства «Київський метрополітен» буде припинено торгівлю з пересувних засобів (столів, лотків), за винятком торгівлі друкованою продукцією (пресою)», газети і журнали з метро таки витісняють.

Захлинулися мовою. Облизнулися язиком

Захлинулися мовою. Облизнулися язиком

Фракція Партії регіонів планує, що Верховна Рада вже на цій сесії остаточно схвалить законопроект «Про основи державної мовної політики». Більшість оглядачів прогнозують, що так і станеться й опозиція навряд чи мобілізується, щоб заблокувати прийняття закону.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цензура поiменно

Цензура поiменно

Ганебний перелік очолили голови депутатських фракцій у Верховній Раді, які намагалися заборонити працівникам ЗМІ виконувати свої професійні обов’язки в парламентській ложі преси.

Всі статті рубрики