Мер повернувся

24.05.2012
Мер повернувся

Мера показали Європi «в натурi», а киянам — через фото на сайтi КМДА. (Фото з сайту КМДА.)

Столичний мер Леонід Черновецький, який півтора року не брав участі в жодних зустрічах, не ходив на роботу, а то й узагалі відпочивав поза Україною, вийшов на люди. Днями Леонід Михайлович узяв участь у зустрічі з делегацією Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи. На фотографіях із заходу, викладених на сайті Київської міськдержадміністрації, Черновецький не схожий на людину, яка постійно відпочиває — він помітно втомлений, змучений та посивілий.

На зустрічі, закритій від журналістів, за столом переговорів мер сидів між головою Київміськдержадміністрації Олександром Поповим та секретарем Київради Галиною Герегою. До всього на безіменному пальці правої руки у Черновецького з’явилася обручка.

Можливо, таке раптове «повернення Черновецького» пов’язане з наближенням парламентських виборів. Адже «мер усіх Киян» балотуватиметься по мажоритарному округу №212 у Дарницькому районі. І, якщо вірити даним рейтингів системи НБН «Вибори–2012» (онлайн голосування), наразі Леонід Михайлович у своєму окрузi тримає третю позицiю (111 голосів), поступаючись Богданові Гребенюкові від «Фронту змін» (352 голоси) та адвокатці Тетяні Монтян (417 голосів).