Горіла «кока», палала

Горіла «кока», палала

Рекордну кількість «білого порошку» за всі роки незалежності України вчора вранці завезли вантажівкою у супроводі бійців спецпідрозділу «Альфа» на сміттєпереробний завод «Енергія». «Альфівці» з автоматами вишикувалися навколо вантажу по периметру, на дахах будівель заводу можна було помітити снайперів спецпідрозділу СБУ. Військові швидко розвантажили призначений до знищення «кокс» — більше 60 армійських ящиків (в кожному — більше 16 кілограмів наркотика), якi опечатали слідчi. Далі на один iз найдорожчих наркотиків світу чекала заводська піч. Кокаїн разом зі звичайним побутовим сміттям киян перетворився на водяний пар. У цьому на власні очі переконався і журналіст «України молодої».

Зникла навіки

Зникла навіки

У Черкасах по «гарячих» слідах розкрито жорстоке вбивство 21–річної студентки. Її мати повідомила правоохоронців, що її донька, студентка університету, пішла з подругами ввечері й не повернулася додому. «Заяву було зареє­стровано, до пошуків зниклої дівчини долучилися дільничні та оперативники карного розшуку», — розповідають «УМ» у прес–службі черкаської обласної міліції.

Згадав дід, як мільйонером був

Згадав дід, як мільйонером був

Краще пізніше, ніж ніколи, вирішив 78–річний мешканець передгірського села Стримба і подався до Надвірнянського райвідділу міліції з клопотанням, аби правоохоронці притягнули до відповідальності забудькувату, на 20 років молодшу за нього, односельчанку. Дідусь стверджує, що невдячна жінка досi не повернула йому сім мільйонів купоно–карбованців, позичених 16 років тому, тобто перед початком грошової реформи в Україні.

Всі статті рубрики