Подвійний атлетизм Піренеїв

Подвійний атлетизм Піренеїв

Після того, як Кубок УЄФА поміняв свою назву на Лігу Європи, цей трофей здобувають винятково команди з Піренейського півострова. Причому в останні два сезони лише клуби Португалії та Іспанії пробивалися до півфіналів. А позавчора ввечері вже другу перемогу в ЛЄ за три роки відсвяткував мадридський «Атлетико». Два роки тому «матрацники» взяли гору над англійським «Фулхемом», а цього разу — над співвітчизниками з «Атлетика».

«Вам 5 тис. грн. чи євро?»

«Вам 5 тис. грн. чи євро?»

Два тижні тому, здобувши 23–тю перемогу в національній першості, ужгородські «Карпати» де–факто стали недосяжними для переслідувачів. Щоб де–юре оформити перший в історії чемпіонський титул, підопічним Бориса Павловського слід дочекатися завершення останнього, «з’їзного», туру, який 12–17 травня пройде саме в Ужгороді. Нагадаємо, що починався цей чемпіонат також у крайньому західному обласному центрі. «Провести старт в Ужгороді ми пропонували самі, тоді як вибір місця проведення завершальної стадії — це право команди–лідера сезону», — пояснює деталі регламенту наставник «Карпат».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ірина Мерлені: Хочу стати легендою, тому й відмовляюся від шоу

Ірина Мерлені: Хочу стати легендою, тому й відмовляюся від шоу

Відомий радянський психолог, професор Рудольф Загайнов у своїй книжці «Психологічна майстерність тренера та спортсмена» писав: чемпіонами народжуються, оскільки складається враження, що підсумок багатьох спортивних баталій вирішується не тільки на самому полі, і підтримка майбутнього переможця «згори» має не випадковий характер. Після розмови з відомою українською борчинею Іриною Мерлені справді пересвідчуєшся в цьому твердженні. Наполеглива у досягненні мети, Іра не тільки має концентрацію, мотивацію, закритість, а й не заперечує, що в неї є талант від Бога.

Зараз Ірині 30. У 22 роки вона стала першою в історії олімпійською чемпіонкою з вільної боротьби серед жінок, вигравши турнір в Афінах. На наступній Олімпіаді, в Пекіні, Мерлені здобула «бронзу». А минулого тижня Ірина – мама вже двох синів – перемогла на кваліфікаційних змаганнях у Фінляндії й відтак поїде на свою третю Олімпіаду, до Лондона. І знову вона ставить перед собою на борцівському килимі найвищу мету.

Всі статті рубрики