Шайба нижче плінтуса

Шайба нижче плінтуса

Те, що колись нашим шанувальникам хокею здавалося дикістю, таки сталося. Минулого тижня збірна України посіла останнє місце на чемпіонаті світу в дивізіоні ІА й вилетіла до ІВ — третьої за рангом ліги. Тож на наступний рік «синьо–жовті» змагатимуться в компанії команд Польщі, Голландії, Румунії, Литви й Естонії. Мали б тут бути й екзотичні корейці та австралійці, але збірна Південної Кореї саме піднялася до когорти, з якої вилетіли ми, а команда Зеленого континенту опустилася на рівень униз.

Серена оглушила

Серена оглушила

Чесно кажучи, навряд чи хтось очікував, що наші дівчата зможуть здолати потужну команду США. Тим паче що на матч «плей–оф» Кубка федерації до Харкова американці привезли одну з найбільших зірок сучасного тенісу Серену Уїльямс — екс–першу ракетку планети (нині — дев’яту), володарку 40 титулів WTA. У наших же рядах, навпаки, бракувало лідерки. Катерина Бондаренко не хоче грати за збірну — нині вона зосередилася на особистих змаганнях, аби підвищити власний рейтинг і пробитися на Олімпійські ігри. Тож честь прапора захищали Леся Цуренко, 17–річна переможниця юнацького «Ролан Гарроса–2010» Еліна Світоліна і 19–річні сестри–близнючки Людмила й Надія Кіченок.

Іскри подвійної інтриги

Іскри подвійної інтриги

Останні кілька тижнів XXI чемпіонат України з футболу все більше нагадує перевернутий донизу бенгальський вогонь. Зазвичай саме чемпіонська гонка супроводжується іскристими барвами. Проте ситуація на верхівці турнірної таблиці більше нагадує холодний держак — усе завмерло в очікуванні «золотого матчу». Натомість у підвалах залікового протоколу все кипить і вибухає. Там одразу три команди — «Карпати», «Оболонь» та «Олександрія», що мають рівні шанси на пониження в класі, ведуть відчайдушну боротьбу за порятунок. Та й «Зоря» ще остаточно не вирішила своє першочергове завдання.

Себ і квіти «Лотуса»

Себ і квіти «Лотуса»

Головною інтригою четвертого етапу чемпіонату світу з «королівських перегонів» було те, чи відбудеться він узагалі. Адже минулого року Гран­прі Бахрейну довелося скасувати через громадські хвилювання в руслі «арабської весни». Етап був під загрозою і цього року — в острівному королівстві біля берегів Аравії проходили маніфестації опозиції із закликами «не допустити гонку на крові». Але все обійшлося без ексцесів, якщо не вважати такими звичні для цього пустельного краю пилові бурі.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики