Серце не витримало «правди»

Серце не витримало «правди»

Коли 28 березня керівник проекту на СТБ «Моя правда» Ярослава Мацієвська без попередження не з’явилася на роботу, колеги забили на сполох. Того самого дня тіло 30–річної жінки виявили у ванній кімнаті квартири, яку покійна орендувала.

Лікуйте з Богом!

Лікуйте з Богом!

Учора увечері в тернопільському Архiкатедральному соборі Української греко–католицької церкви відбулося особливе Богослужіння. До молитви за всіх хворих у храм було запрошено лікарів, медсестер і навіть технічних працівників медичної сфери. Ініціатором таких спільних молитов, які відтепер щомісячно проводитимуть у храмах міста, стала комісія у справах душпастирства охорони здоров’я Тернопільсько–Зборівської архiєпархії УГКЦ.

Хлопці з «Перця» п’ють відерце!

Хлопці з «Перця» п’ють відерце!

У день гумору, 1 квітня, журнал «Перець», який видається з 1922 року, святкуватиме свій ювілей. З такої нагоди редакція відправляє кореспондента взяти коментар у головного редактора «Перця» Михайла Прудника. Йти «далеко» — в сусідній кабінет. Зустрічаємо заклопотаного чоловіка, який поринув у папери. А в кабінеті головреда, щоб ви розуміли, самі папери, газети, журнали. Сісти навіть складно. Але якось таки сідаємо і починаємо розмову.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ґвалт, що вжахнув Україну

Ґвалт, що вжахнув Україну

Відмучившись 18 днів в опіковому відділенні Миколаєва та Донецька, зґвалтована і спалена Оксана Макар померла в лікарні від важкої пневмонії: відмовили легені. Адже нещасна дівчина довгих 10 годин гола пролежала в мороз на вулиці. На такі пекельні муки дівчину прирекли троє покидьків iз цілком благополучних сімей. Усі ці дні ми, прості українці, затамувавши подих, стежили за тим, як відчайдушно бореться за життя Оксана. Люди так хотіли, щоб вона жила... Коли стало відомо про трагічний кінець, у багатьох, хто навіть не був знайомий з Оксаною особисто, защеміло серце. Гнів народного обурення вже не зупинити: у Миколаєві розпочався стихійний траурний мітинг пам’яті Оксани Макар, який незабаром стане всеукраїнським.

Замість лісу і Дніпра — розваги й офіси

Замість лісу і Дніпра — розваги й офіси

Учора у готелі «Інтерконтиненталь» відбувся перший Київський інвестиційний форум, організований столичною адміністрацією, фондом Ріната Ахметова «Ефективне управління» та виданням «Файненшл таймс». Захід мав на меті представити інвестиційні проекти від КМДА та приватного бізнесу, які, як анонсувалося, «сприятимуть розвитку сучасної інфраструктури столиці та відповідатимуть завданням щодо підвищення рівня комфорту життя киян до європейських стандартів». Представили 22 проекти та ще 122 вписали до збірки Форуму на загальну суму 125 мільярдів гривень. Судячи з проектів, на які роблять найбільшу ставку — на Київ чекає офісний бум. Експерти «Файненшл таймс» пояснюють: попит на офісні приміщення у столиці зростає. Проте головне питання для Києва, який щороку через масову забудову втрачає пам’ятки архітектури та масиви зелених насаджень, — де ці офісні центри зводитимуть. І розробники проектів, на жаль, цей момент не завжди враховували.

Всі статті рубрики