Ворожіння на спільному списку

Ворожіння на спільному списку

Партії «Батьківщина» і «Фронт змін» справді ведуть переговори про формування єдиного списку на парламентські вибори. «Не секрет, що ми ведемо переговори, оскільки впевнені, що чим вища міра об’єднання, тим вищий результат. Вважаю, що для України було б корисніше, аби ми мали єдиний список», — заявив віце–спікер від БЮТ Микола Томенко, перебуваючи у Черкасах.

Рипить перо, скрегочуть зуби

Рипить перо, скрегочуть зуби

У відповідь на критичну статтю «Сповзання України», написану п’ятьма міністрами закордонних справ ЄС (від Великої Британії, Швеції, Польщі, Чехії та Німеччини) та надруковану в «Нью–Йорк Таймс», українські дипломати готують свій епістолярій. Текст уже погоджений, підготовлений і днями з’явиться в одній iз впливових газет. Як припускає речник МЗС україни Олег Волошин, в «Інтернешнл Геральд Триб’юн».

Пропорційно опозиційні

Пропорційно опозиційні

Якби вибори до Верховної Ради проводилися в Україні лише за партійними списками, то парламентську більшість сформували б опозиційні (або помірковано опозиційні) сили: «Батьківщина», «Фронт змін», «УДАР» і «Свобода». Про це свідчать результати опитування відразу двох соціологічних контор — Київського міжнародного інституту соціології та соціологічної групи «Рейтинг».

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики