Допінг–скандалом по Олімпіаді

Допінг–скандалом по Олімпіаді

Український спорт вразила звістка зі штаб–квартири Міжнародної федерації важкої атлетики. Як повідомили інформагенції минулої п’ятниці, багаторазову призерку чемпіонатів світу та Європи Ольгу Коробку за вживання забороненого препарату відсторонили від змагань. Причому не на два роки, як це буває зазвичай, а аж на чотири.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ІГРОВІ ВИДИ

ІГРОВІ ВИДИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Далекі втрати

Далекі втрати

Достроково забезпечивши собі перший рядок у турнірній таблиці Західної конференції в регулярному чемпіонаті російської вищої ліги, «Донбас» поїхав у чотириматчеве гостьове турне по Азії. Минулої середи донеччани поступилися в Казахстані середнякові — усть–каменогорському «Торпедо–Казцинк», але наступного дня взяли реванш із тим же рахунком 2:1. Потім чемпіони України переїхали до Центрального Сибіру, де позавчора у Красноярську зустрілися з «Соколом» — аутсайдером Східної конференції. І гості сенсаційно поступилися! Українська команда вела 4:0, але примудрилася пропустити п’ять шайб поспіль. За 22 секунди до завершення третього періоду підопічні Олександра Куликова відігралися. Переможця ж визначила рідкісна за тривалістю серія булітів.

Злочин і слабке покарання

Злочин і слабке покарання

Ще до бою з Віталієм Кличком британця Дерека Чісору оштрафували на 50 тис. доларів — за те, що під час зважування дав українцеві ляпаса. Очевидно, штраф для чорношкірого хулігана має зрости, адже він продовжив свої витівки і в суботу. Уже в рингу він набрав у рот води й виплюнув її в обличчя Володимирові Кличку. А після поєдинку, на прес–конференції, влаштував бійку зі співвітчизником Девідом Хеєм, який у суперечці обізвав Чісору «лузером»; Чісора не лише розпустив руки, а й пустив у хід пляшку й був затриманий німецькою поліцією. «Така поведінка заслуговує на серйозне покарання. Ви не уявляєте, як важко було себе стримати», — прокоментував поведінку британського боксера Володимир Кличко. Його старший брат переміг, але не покарав Чісору за всі його дикунські вчинки.

Без сумніву, найкращою розправою був би нокаут, проте минулої суботи на настилі рингу мюнхенського «Олімпіахалле» британець так і не побував. Ба, більше. Цей 28–річний уродженець Зімбабве став чи не першим після Леннокса Льюїса, хто всерйоз «пощипав» Кличка–старшого і змусив заговорити про потребу завершення 40–річним ветераном спортивної кар’єри.

Всі статті рубрики