Вареники — Божі хваленики

Вареники — Божі хваленики

Набридла зима зі своїми морозами та хуртовинами? Отже, час влаштувати їй веселі проводи! У понеділок розпочинається Масляна (Масниця), яка здавна асоціювалася з проводами цієї холодної пори року. До того ж це останній «смачний» тиждень перед Великим постом, який розпочнеться 27 лютого і триватиме аж до Великодня.

Бура трійня

Бура трійня

У Черкаському зоопарку мамою стала місцева улюблениця — бура ведмедиця Юля. Породілля разом із «чоловіком» Васею «немовлят» поки не показують, ховають їх у барлозі, який для них спеціально змайстрували працівники зоосаду. Юля та Вася самі народилися у звіринці, щоправда, в Миколаївському.

В заручниках, та не у піратів

В заручниках, та не у піратів

26 громадян нашої держави, членів екіпажу риболовецького судна Thiangui–701, просять про допомогу, опинившись у складній ситуації біля берегів Сьєрра–Леоне. Цього разу причиною поневірянь українських моряків є не пірати.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Брежнєва згадали, про Косіора забули

Брежнєва згадали, про Косіора забули

Як уже повідомляла «УМ», у Дніпропетровську сесія міськради ухвалила рішення назвати одну з вулиць обласного центру іменем колишнього генерального секретаря ЦК КПРС Леоніда Брежнєва, становлення якого проходило саме в місті на Дніпрі.

Рейдери зазіхнули на «Діамант»?

Рейдери зазіхнули на «Діамант»?

15 лютого о 10–й ранку в центральне відділення банку «Діамант» увірвалися озброєні люди в масках з ордером на обшук. Як повідомляє очевидець iз порталу бізнес–новин LB.ua, співробітники МВС та озброєні люди без опізнавальних знаків вилучили частину банківських документів і навіть відібрали в деяких працівників мобільні телефони.

Україна — Корея: 1: 10

Україна — Корея: 1: 10

Днями заступник генерального директора «Укрзалізниці» Леонід Лобойко повідомив про те, що шість замовлених урядом спеціально до Євро–2012 потягів південнокорейської компанії «Хюндай» надійдуть в Україну до 10 травня.

Всі статті рубрики