...Цвіте густе зело

...Цвіте густе зело

Саме літом наш стіл тішить око розмаїттям овочів і фруктів, а також різноманітними пахучими травами, які не тільки прикрашають страви, а й надають їм неповторного смаку й аромату. Ще зовсім недавн, окрім петрушки й кропу, ми й не знали про існування такої кількості пряних трав. У кращому випадку могли присмачити свою їжу перцем чи гвоздикою. На щастя, зараз ситуація змінилася, і в будь-якому супермаркеті чи навіть звичайнісінькому гастрономі можна придбати пакетик, скажімо, орегано чи майорану. Проте в засушеному вигляді більшість цих приправ втрачає свій неповторний аромат. Поговоримо про те, чи можна зберегти його і як краще використовувати ці зела.

Страви з буряка

Страви з буряка

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не встигла відбутися прем'єра шпальти «Смачне життя», як ми вже отримали перші оплески — привітання та найщиріші побажання від жительки Жмеринки Алли Петрівни Ярошевської. «Превеличезне спасибі вам за нову шпальту — це чудова думка: дати жінкам окремий простір у газеті», — пише нам читачка з 8-річним стажем. У її об'ємному листі — ще й маса цікавої інформації, яку ми частково й друкуємо у цьому номері. Правда, сподіваємося, що простір цієї шпальти буде не лише жіночим, і цікаву інформацію з неї почерпнуть і чоловіки (ну не всі вони такі ледачі, що лишень споживають їжу).

КОНКУРС «ЯГОДА-МАЛИНА»

КОНКУРС «ЯГОДА-МАЛИНА»

От і прилетіла «перша ластівка» на наш конкурс. Надіслала її нам 13-річна Юленька Пушенко із села Броварки Глобинського району Полтавщини. Їй дуже сподобалася ідея конкурсу, і вона вирішила здивувати свою матусю й надіслала нам рецепт її грушевого варення. А ще дівчинка написала дуже теплі й хороші слова про свою маму.

Всі статті рубрики