Як здоров’я, фрау Юлія?

Як здоров’я, фрау Юлія?

Учора в Києві відбулася нарада щодо роботи міжнародної групи лікарів, яка обстежуватиме ув’язнену Юлію Тимошенко. Іноземні медики вже прибули в Україну — це спеціалісти з Канади та ФРН. У нараді, крім українських та іноземних лікарів, узяли участь представники посольств Канади та Німеччини, Генеральної прокуратури, Державної пенітенціарної служби, МЗС та МОЗ. Після цього група мала відбути до Харкова — в Качанівську колонію, про що повідомила прес–служба ГПУ. Тож не виключено, що Юлію Тимошенко обстежили іще вчора ввечері.

Хто повідомив — той і винен

Хто повідомив — той і винен

Автора публікації про заляпаний фарбою бігборд із зображенням Президента, львівського журналіста Євгена Борисова, допитували близько чотирьох годин. За словами Євгена, правоохоронці почали «бесіду» із запитання, чи знає він, як у міліції катують людей. Предметно описавши «процедуру», люди в погонах порадили зізнатися в тому, що журналіст «сам закидав бігборд фарбою, щоб першим про це написати і, таким чином, стати відомим». Як пише інтернет–портал Gazeta.ua, який і розмістив відповідну інформацію й фото заляпаного бігборду, згодом у Борисова вилучили мобільний телефон, скопіювавши з нього базу номерів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Плюс «УДАР» із «Нашою Україною»

Плюс «УДАР» із «Нашою Україною»

Це справді факт. Досі в областях, де вже спромоглися підписати угоди про спільні дії об’єднаної опозиції, фігурували назви не більше трьох партій — «Батьківщина», «Фронт змін» та «Свобода». Після двотижневих переговорів і дискусій Дніпропетровщина, де в усіх ешелонах влади незаперечно домінує Партія регіонів, несподівано вдарила п’ятірнею. До звичної трійки найрейтинговіших на сьогодні опозиційних партій додалися ще й «УДАР» Кличка з «Нашою Україною». Що є фактом доволі несподіваним. Навіть лідер «нашоукраїнців» в області Віктор Гноєвий це визнав, зізнавшись, що декому в лавах «НУ» доцільність такого кроку йому доведеться ще пояснювати.

Всі статті рубрики