Пішов на принцип

Пішов на принцип

За чотири місяці до старту чемпіонату Європи з футболу головний суперник збірної України по груповому етапу — збірна Англії — залишився без тренера. Італієць Фабіо Капелло, який працював із «левами» з 2007 року, написав заяву про звільнення. «Футбольна асоціація Англії образила мене і завдала удару по моєму авторитету. У випадку з Джоном Террі було прийнято рішення, яке істотним чином могло вплинути на збірну. Я ніколи не терпів подібних втручань у внутрікомандні справи, тому я легко визначився зі своєю позицією і прийняв рішення», — пояснив свій крок дон Фабіо.

На прийомі в «Сарая»

На прийомі в «Сарая»

Практично кожна турецька команда, незалежно від того, який вид спорту вона представляє, вирізняється непоступливим характером та має палких уболівальників. Особливо це стосується стамбульських клубів. «Галатасарай» — одне з найбільш спортивних товариств Туреччини, яке об’єднало футбольну, баскетбольну, волейбольну та інші секції. На фасаді старого стадіону «червоно–жовтих» гостей зустрічав напис «Ласкаво просимо до пекла». На щастя, харківський «Локомотив» — волейбольна команда — і матч–відповідь 1/8 фіналу Кубка виклику проти «Галатасарая» грав у спорткомплексі імені Бурхана Фелека на 1500 місць. Але й така, порівняно нечисленна, вболівальницька підтримка ледь не допомогла туркам виграти повторну гру.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Денис Ісаєнко: Без бійки хокей неможливий

Денис Ісаєнко: Без бійки хокей неможливий

«Такої кількості телекамер та журналістів я не бачив уже років тридцять, — так ветеран українського хокейного господарства, директор ХК «Сокіл» Василь Митрофанович Фадєєв привітав позавчора в київському Палаці спорту представників ЗМІ, які напередодні старту «Єврохокей–челенджа» прийшли послухати головного тренера української збірної Анатолія Хоменка. І справді, інтерес до хокею в Україні зростає: за короткий час пристойно розкрутилася професійна ліга, на новий рівень піднялися декілька клубів, з’явилися нові команди й ковзанки.

Серед лідерів національного чемпіонату — ХК «Беркут». Для українського хокею ця назва не нова. Але нинішній клуб, який узявся фінансувати нардеп–бізнесмен Давид Жванія, крім імені, не має нічого спільного з тим «Беркутом», який за підтримки «нафтогазівців» ставав чемпіоном країни і Східноєвропейської ліги на початку 2000–х.

У лавах «червоно–синьої» київської команди з’явилося чимало досвідчених хокеїстів, серед яких — легіонери з Чехії, Словаччини, Росії, Білорусі, дехто — з досвідом виступів у НХЛ, КХЛ. Серед «стовпів» «Беркута» — 31–річний захисник Денис Ісаєнко, знову викликаний до табору національної команди. Денис розповів «Україні молодій» про справи збірної, клубу, а також свої особисті.

Всі статті рубрики