У Новий рік зі старими проблемами

У Новий рік зі старими проблемами

Лідери Франції та Німеччини провели першу в цьому році зустріч, присвячену економічній кризі у Європі. Як повідомляє «Євроньюс», у Берліні Ангела Меркель та Ніколя Саркозі, вже відомі як Меркозі, обговорили нові правила бюджетної дисципліни, суперечливий податок на фінансові транзакції та необхідність змін до угоди про функціонування ЄС.

Самогубство в прямому ефірі

Самогубство в прямому ефірі

Заступник окружного військового прокурора в місті Познань Міколай Пшибиль вистрілив собі в голову одразу після прес–конференції, щойно журналісти вийшли в сусідню кімнату. Спроба самогуб­ства сталася позавчора. Полковник Пшибиль на зустрічі зі ЗМІ намагався захищати слідчих від звинувачень у прослуховуванні журналістів, які пишуть про смоленську авіакатастрофу 2010 року. У ній загинули президент Лех Качинський та 95 польських високопосадовців, і та трагедія досі залишається топ–темою у польських медіа. На прес–конференції Міколай Пшибиль повторив, що слідство проходить без жодних порушень і що журналісти, які пишуть, ніби військова прокуратура порушила закон, були введені в оману.

Бідні від збагачення

Бідні від збагачення

Міжнародна агенція з атомної енергетики (МАГАТЕ) повідомила, що Іран почав збагачення урану в добре укріпленому підземному комплексі Фордо на півночі країни. Збагачення урану ведеться до 20 відсотків, що є «ескалацією» порушень ядерних зобов’язань Ірану, які випливають iз резолюції Ради безпеки ООН. Прес–секретар МАГАТЕ Гілл Тюдор також повідомила, що всі ядерні компоненти на іранських підприємствах збагачення урану у Натанці й Фордо перебувають під наглядом Міжнародної агенції.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики